default logo

Massages

 • Onze Massages

  Hoofdmassage
  € 15,00
  Gezichtsmassage
  € 15,00
  Gezichtsmassage met masker en ampul
  € 27,00
  Handmassage
  € 14,00
  Voetmassage
  € 26,00
  Rug-Schouder-Nek Massage 30 minuten
  € 35,00
  Lichaamsmassage 45 minuten
  € 49,00
  Lichaamsmassage 60 minuten
  € 64,00
  Kruidenstempelmassage v.a.
  € 39,00
 • De Hotstone Massage

  Hotstone therapie is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren.

  De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de stenen op het lichaam wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Een hotstone massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgifting.

  Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

  Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van de geest doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de Hotstone massage geschikt voor iedereen die lekker het lichaam wil laten verwennen en wil ontspannen. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. De hotstone massage draagt hierbij mee aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

  Prijzen van de Hotstone Massages

  Hotstone Massage 30 minuten
  € 36,00
  Hotstone Massage 45 minuten
  € 49,00
  Hotstone Massage 90 minuten
  € 89,00
 • De Ayurvedische Abhyanga is een massage met warme olieën en heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

  Prijzen van de Ayurvedische Massages

  Ayurvedische Massage 60 minuten
  € 79,00
  Ayurvedische Massage 75 minuten
  € 89,00