Verzenden, Ruilen, Retourneren en Terugbetaling

Verzenden

Tijdens het bestelproces heb je de keuze om de producten op te halen bij Beauty Bar of te laten verzenden naar een door jou opgegeven adres. We versturen alleen producten binnen Nederland en maken gebruik van pakketdiensten voor de bezorging van je bestelling. De verzendkosten zijn € 5,45 per bestelling, ophalen in de winkel is kosteloos.

Na ontvangst van je bestelling gaan we aan de slag en versturen deze binnen 2-3 werkdagen. Na verzending versturen we per e-mail de track-en-trace informatie naar je toe. Daarmee kan je zelf ook in de gaten houden waar je pakketje uithangt.

Retourneren

Als je iets hebt besteld bij Beauty Bar, heb je vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop. Voorwaarde is wel dat de verpakking niet is beschadigd en dat de producten niet zijn gebruikt.

Voor retourneren kan gebruik gemaakt worden van het Modelformulier voor ontbinding / herroeping, maar je mag ook zelf een e-mail schrijven.

Retourneren kan zowel in de winkel als via de pakketpost. Kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Retourneren van producten is slechts mogelijk binnen 30 dagen na aankoop en in de originele (in voorkomend geval gesealde) verpakking. Uiteraard kunnen alleen onbeschadigde producten worden geruild of geretourneerd. Retourneren is echter niet in alle gevallen mogelijk. Ruilen of retourneren is bijvoorbeeld niet mogelijk bij:

  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd om gezondheidsredenen of hygiëne. De verzegeling mag je na de levering niet verbreken anders heb je geen recht op bedenktijd meer.
  • Producten die met korting worden verkocht.

Voor het grootste deel van het assortiment geldt dat het persoonlijke goederen zijn en om die reden niet zomaar te retourneren. In sommige gevallen kan sprake zijn van een defect of ander mankement. Laat dat zo snel mogelijk na ontvangst weten. In die gevallen vinden we de samen de beste oplossing.

Bij constateren van een gebrek aan een product dien je dit zo snel mogelijk aan Beauty Bar kenbaar te maken, liefst met foto’s of andere info om het duidelijk te maken. Meldingen en klachten kunnen het beste gemaild worden naar info@beauty-bar.nl. Stuur ook de bijbehorende factuur/bestelbevestiging mee, zodat het sneller verwerkt kan worden.

Ook voor het retourneren in de winkel vraag ik dit per e-mail te melden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Afhandeling van je retourzending

Na ontvangst van de teruggestuurde artikelen worden ze geïnspecteerd en ontvang je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, per e-mail een bevestiging van ontvangst en de uitkomst van de beoordeling.

Bij een geldige reden voor retournering ontvang je binnen 30 dagen je aankoopbedrag terug. Hier wordt je ook per e-mail van op de hoogte gesteld.

Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Bij een retournering met geldige reden zal alleen het initiële factuurbedrag worden terugbetaald.

Late terugbetaling

Bij terugbetaling ontvang je een bewijs van betaling per e-mail. Als de betaling nog niet is ontvangen, dan verzoek ik je eerst contact op te nemen met je eigen bank. Het kan soms even duren voordat de betaling is verwerkt.

Heb je daarna nog steeds geen terugbetaling ontvangen? Neem dan contact met ons op via 010-4048416 of info@beauty-bar.nl.

Ruilen

Ruilen is alleen mogelijk in geval van defecte of beschadigd aangekomen artikelen. Als je een nieuw artikel wilt onvangen, stuur dan een e-mail naar info@beauty-bar.nl en stuur je product per (pakket)post naar ons terug. Na ontvangst en beoordeling sturen we jou een nieuw product. Ruilen kan uiteraard ook in de winkel in Rotterdam.

Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden of ingewisseld worden tegen (contant)geld. Heb je een product cadeau gekregen? Dan nemen we contact op met de klant die het voor je heeft gekocht. Een eventuele terugbetaling wordt dan geregeld met de klant die het cadeau heeft gegeven.

Verzendgegevens

Producten die retour worden gestuurd, moeten verzonden worden naar of afgegeven worden op ons vestigingsadres:

Beauty Bar
Toon van Vlietstraat 27
3069 ZP Rotterdam

Voor de zekerheid adviseer ik retouren te versturen met een track-en-trace code en die code te mailen naar info@beauty-bar.nl. Ik kan niet op voorhand garanderen dat ik elke retourzending ontvang.

Vragen?

Heb je nog vragen over een retour of terugbetaling? Neem contact met ons op, per e-mail, telefoon, of whatsapp. We bespreken samen wat er aan de hand is en hoe dit het snelste opgelost kan worden.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.