default logo

De Universal Contour Bodywrap

 • Voel het verschil!

  De Universal Contour Wrap® is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten, wordt de UCW Bodywrap vooral omwille zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De UCW Bodywrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies.

  Versteviging en verstrakking!

  Het is niet ongewoon dat u na een kuur van enkele behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. Tevens leveren wij cosmetisch maatwerk doordat we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen.

  De Universal Contour Bodywrap™

  • Werkt op plaatsen waar omvangvermindering moeilijk is
  • Is een geweldige start voor een vermageringskuur
  • Maakt striemen en littekens minder zichtbaar
  • Werkt de vorming van cellulitis tegen
  • Is er voor iedereen die geen verblijf gunt aan toxische stoffen in het lichaam
  • Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap of groot gewichtsverlies
  • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
  • Heeft al zijn werkingen ook bij slanke mensen
  • Is er voor iedereen die er goed uit wil zien - snel!

  Een revitaliserende behandeling

  De elastische wikkels welke gedrenkt zijn in een zeekleioplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. Afvalstoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De wikkels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. Uw huid voelt zijdezacht aan en je hoeft na een behandeling niet te douchen.

  Klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap™ gaat men zich lekker in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in minder dan twee uur voltooid.

  Een meetbaar verschil

  Wij bieden de Universal Contour Wrap™ Bodywrap aan met een dubbele garantie op resultaat:

  1. U verliest bij uw eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek of u hoeft de behandeling niet te betalen.
  2. Op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15 cm zijn of u mag de behandeling gratis overdoen.

  Met de Universal Contour Wrap™ Bodywrap gaan we niet rechtstreeks gewichtsverlies verkrijgen maar de behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een afslankkuur.

  Mijn advies voor een gezonder en slanker lichaam

  Ik raad iedereen een kuur van drie behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is.

  De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden. Niettemin blijven de gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang.

  Heeft u nog vragen of wilt u zich inschrijven voor een kuur, stuurt u ons dan een berichtje via het contactformulier.

 • Het verloop van de Universal Contour Bodywrap behandeling

  1. Er wordt uitvoerig een intake formulier besproken en ingevuld. Dit is zeer belangrijk voor het verloop van een goede behandeling.
  2. U wordt gewogen.
  3. U wordt op 18 plaatsen op uw lichaam nauwkeurig opgemeten, de plaatsen worden precies gemarkeerd.
  4. U wordt ingewikkeld met warme elastische wikkels gedrenkt in een zeekleioplossing
  5. U mag een uur ontspannen (het is mogelijk om in dit uur een extra behandeling te boeken, bijvoorbeeld een manicure of gezichtsbehandeling).
  6. Na dit uur worden de wikkels verwijderd. U hoeft nu niet te douchen.
  7. U wordt nu nogmaals op de 18 plaatsen nauwkeurig opgemeten en de afname in centimeters wordt genoteerd.
  8. U mag zich afdrogen en weer aankleden.

  De behandeling zelf duurt een uur, maar u kunt rekenen op 1,5 uur inclusief voorbereiden en afsluiten. Voor de intake kunt u rekenen op 15-30 minuten extra.

  Prijzen van de Universal Contour Bodywrap Classic

  1 losse  UCW Bodywrap behandeling

  Kuur van 3 UCW Bodywraps

  € 99,00

  € 275,00

 • Classic Elite is de nieuwe, geavanceerde en volledig unieke behandeling van Universal Contour Wrap™, die de klassieke centimeterverliesbehandeling combineert met spierversteviging en shaping in één enkele behandeling!

  Classic Elite biedt bovendien dezelfde garanties als de UCW Classic maar met extra voordelen! Dankzij het "UCW Chrysalis” apparaat, die elektrische spierstimulatie combineert met thermische warmte, biedt de Classic Elite behandeling verbeterd centimeterverlies in een kortere tijd. Hierdoor stijgt de effectiviteit per behandeling. Bovendien kunt u genieten van een intens relaxerende behandeling, met maximale ontgifting, een sneller centimeterverlies en een meer ontspannen behandeling tot gevolg.

  Prijzen van de Universal Contour Bodywrap Classic Elite

  1 losse behandeling

  Kuur van 3 behandelingen

  € 139,00

  € 375,00

  Het is ook mogelijk de UCW Chrysalis behandeling los te boeken.

  Prijzen van de UCW Chrysalis

  1 losse behandeling

  Kuur van 10 behandelingen

  € 39,00

  € 350,00