Adipolight

 

Wilt u meer informatie?

Z

Professioneel

Deskundig advies

Tevreden klanten

Wil je afscheid nemen van die hardnekkige vetophopingen die je maar niet lijkt kwijt te raken? Dan is Adipolight (+RF) de oplossing waar je naar op zoek bent. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologieën om vet op specifieke gebieden aan te pakken en je figuur te helpen hermodelleren. Laten we eens dieper ingaan op wat Adipolight (+RF) te bieden heeft en waarom het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar effectieve contourverbetering.

Hoe werkt Adipolight (+RF)?

Adipolight is niet zomaar een lipo laser – het is een geavanceerd systeem dat gebruik maakt van een low-level diodelaser met een lipolytisch effect. Deze laser stimuleert het lipase enzym, dat op zijn beurt triglyceriden in de vetcellen afbreekt tot glycerol, vetzuren en water. Dit proces verbetert de mobiliteit van vetten en zet ze om in energiebronnen voor het lichaam. Maar dat is nog niet alles – Adipolight (+RF) gaat nog een stap verder door ook monopolaire radiofrequentie (RF) te gebruiken, wat warmte in de huid produceert en de hitteschokproteïnen activeert.

Z

Professioneel

Deskundig advies

Tevreden klanten

Wat maakt Adipolight (+RF) uniek?

Wat Adipolight (+RF) echt onderscheidt van andere behandelingen op de markt, is de combinatie van verschillende technologieën in één sessie. Naast de lipolytische laser en RF, maakt Adipolight ook gebruik van virtuele mesotherapie en een specifieke cosmetica (Adipolight-emulsie). Deze unieke aanpak zorgt voor een nog krachtiger resultaat, waardoor je figuur effectief wordt hermodelleerd.

Voordelen van Adipolight (+RF)

Adipolight (+RF) biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele behandelingen voor vetverlies:

  • Vermindert plaatselijke vetophopingen op alle delen van het lichaam, inclusief armen, dijen, buik en meer.
  • Pijnloos en niet-invasief, zonder incisies, naalden, wonden of littekens.
  • Onmiddellijke en langdurige resultaten, zichtbaar vanaf de eerste sessie.
  • Kan worden gecombineerd met andere behandelingen zoals RF of shockwave voor nog betere resultaten.
Z

Professioneel

Deskundig advies

Tevreden klanten

Behandeling met Adipolight (+RF)

Een typische behandelingssessie met Adipolight (+RF) is snel, gemakkelijk en comfortabel. Je kunt verwachten dat je tijdens de sessie ontspannen op een comfortabele behandelbank ligt terwijl het apparaat zijn werk doet. De duur van de behandeling kan variëren afhankelijk van de te behandelen gebieden en je individuele behoeften. Over het algemeen zijn de resultaten echter al zichtbaar na de eerste sessie, met een verlies van 3 tot 5 cm per kuur.

Bio modulatiekoppen voor optimaal resultaat

Adipolight maakt gebruik van geavanceerde bio modulatiekoppen om de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren:

  • Multipads: Stimuleert de fysiologische stofwisseling van vetten met laserdiodes van 650 nm.
  • Singlepads: Optimaliseert lymfatische stimulatie en verbetert de celinhoud van de behandelingszone.
  • Monopolaire RF en HPC virtuele mesotherapie kop: Produceert warmte in de diepste laag van de huid en verhoogt de doorlaatbaarheid van het celmembraan met virtuele mesotherapie.

Transformeer je figuur met Adipolight (+RF)

Klaar om afscheid te nemen van die vervelende vetophopingen en een slanker, strakker figuur te krijgen? Ontdek de kracht van Adipolight (+RF) bij Beauty Bar. Met zijn geavanceerde technologieën en bewezen resultaten is Adipolight de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar effectieve contourverbetering zonder gedoe. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen je droomfiguur te bereiken!

Instagram