Ontdek de Helende Wereld van Massages bij Beauty Bar

 

Wilt u meer informatie?

Z

Professioneel

Deskundig advies

Tevreden klanten

Bij Beauty Bar geloven we in de kracht van aanraking en ontspanning. Onze toegewijde masseurs staan klaar om je mee te nemen op een reis van genezing en verjonging door middel van verschillende soorten massages. Of je nu spanning in je hoofd, gezicht, handen, voeten, rug, schouders, nek of in je hele lichaam ervaart, we hebben de perfecte massagebehandeling voor jou. Stap binnen bij Beauty Bar en laat ons je leiden naar een staat van diepe ontspanning en hernieuwde vitaliteit.

Hoofdmassage: verlicht de last van de dag

De dagelijkse stress en spanningen kunnen zich ophopen in je hoofd, wat kan leiden tot hoofdpijn en vermoeidheid. Ik ben getraind in de kunst van hoofdmassage, een oude techniek die helpt bij het verlichten van spanning en het bevorderen van een gevoel van welzijn. Met zachte, vloeiende bewegingen en gerichte drukpunten, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden spanningen in de hoofdhuid en spieren losgelaten. Laat de zorgen van de dag achter je terwijl we je hoofd in de watten leggen met onze rustgevende hoofdmassage.

Z

Professioneel

Deskundig advies

Tevreden klanten

Gezichtsmassage: laat je stralen van binnenuit

Je gezicht is het meest zichtbare deel van jezelf, en het verdient wat extra liefdevolle zorg en aandacht. Onze gezichtsmassage combineert zachte strelingen en drukpunttechnieken om de spanning in de gezichtsspieren te verminderen en de doorbloeding te verbeteren. Dit bevordert niet alleen een gezonde gloed, maar kan ook helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Ontdek de ultieme ontspanning terwijl we je gezicht verwennen met onze verzachtende en verjongende massage.

Handmassage: verlichting voor overbelaste handen

In een wereld waarin we constant bezig zijn met typen, scrollen en grijpen, ervaren onze handen vaak veel spanning en vermoeidheid. Onze handmassage is ontworpen om deze spanning los te laten en de mobiliteit en flexibiliteit van de handen te verbeteren. Met zorgvuldige aandacht voor elk vingerkootje en elke handspier, zul je merken hoe de stress van de dag wegsmelt terwijl we je handen in de watten leggen met onze rustgevende massage.

Schoonheidsbehandeling mannen Rotterdam
Z

Professioneel

Deskundig advies

Tevreden klanten

Voetmassage: verwenning van top tot teen

Je voeten dragen je door het leven, maar krijgen vaak niet de waardering die ze verdienen. Onze voetmassage is een verwennerij voor zowel je voeten als je geest. Door middel van zachte wrijving, kneden en drukpunten, worden spanningen in de voeten verlicht en wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit kan niet alleen helpen bij het verminderen van pijn en vermoeidheid, maar ook bij het bevorderen van een diepe staat van ontspanning en welzijn. Laat je voeten verwennen en voel hoe de spanning van je dag wegsmelt bij Beauty Bar.

Rug-Schouder-Nek Massage: verlichting van spanning en stijfheid

Spanning en stijfheid in de rug, schouders en nek zijn veelvoorkomende klachten als gevolg van een zittende levensstijl, stress of slechte houding. Onze deskundige masseurs zijn gespecialiseerd in het verlichten van deze klachten met onze rug-schouder-nekmassage. Met een combinatie van diepe weefseltechnieken, stretching en drukpuntmassage, helpen we bij het loslaten van vastzittende spieren en het herstellen van de natuurlijke balans in je lichaam. Stap binnen bij Beauty Bar en ervaar de verlichting die je nodig hebt voor een leven vrij van pijn en ongemak.

Z

Professioneel

Deskundig advies

Tevreden klanten

Lichaamsmassage: omhul jezelf in zuivere ontspanning

Onze lichaamsmassage is een totale ervaring van ontspanning en verjonging. Met behulp van aromatische oliën en zachte, vloeiende bewegingen, wordt je hele lichaam gekalmeerd en verzorgd. Deze massage is ontworpen om spanning in de spieren los te laten, de bloedcirculatie te verbeteren en een diepe staat van ontspanning te bevorderen. Laat de stress van het dagelijks leven achter je terwijl we je omhullen in zuivere ontspanning bij Beauty Bar.

Hotstone massage: een warme omhelzing voor lichaam en geest

Ervaar de diepe ontspanning en genezende kracht van onze hotstone massage. Warme basaltstenen worden op strategische punten op je lichaam geplaatst en gebruikt om zachte druk uit te oefenen en spanning los te laten. De combinatie van warmte en massage helpt bij het ontspannen van de spieren, het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van algeheel welzijn. Laat de warmte van de stenen je omhullen terwijl we je meenemen op een reis van diepe ontspanning en genezing.

Z

Professioneel

Deskundig advies

Tevreden klanten

Ayurvedische Abhyanga Massage: balans en harmonie voor lichaam en geest

Ontdek de eeuwenoude traditie van Ayurvedische genezing met onze Abhyanga massage. Deze traditionele Indiase massage is gericht op het herstellen van de balans en harmonie in het lichaam door middel van zachte aanrakingen en warme oliën. Door de Marma-punten te stimuleren, wordt de energiestroom in het lichaam bevorderd en worden spanningen losgelaten. Stap binnen bij Beauty Bar en laat ons je begeleiden op een reis van innerlijke rust en welzijn met onze Ayurvedische Abhyanga massage.

Ontdek het genot van een massage bij Beauty Bar

Of je nu op zoek bent naar verlichting van specifieke pijntjes en kwalen, of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, massages bij Beauty Bar bieden de perfecte oplossing. Wij staan klaar om je te verwelkomen en je mee te nemen op een reis van ontspanning, genezing en vernieuwing. Stap binnen bij Beauty Bar en ontdek de geneugten van massage voor lichaam, geest en ziel.

Prijslijst Massages

 

Hoofdmassage € 24,00
Gezichtsmassage € 28,00
Gezichtsmassage met masker en ampul € 38,00
Handmassage € 29,00
Voetmassage € 44,00
Voetreflex v.a. € 49,00
Rug-Schouder-Nek Massage 30 minuten € 39,00
Lichaamsmassage 45 minuten € 59,00
Lichaamsmassage 60 minuten € 74,00
Cupping 30 minuten € 59,00
Cupping 45 minuten € 79,00
Anti cellulitis massage 30 minuten € 59,00
Kruidenstempelmassage v.a. € 49,00
Hotstone Massage 30 minuten € 49,00
Hotstone Massage 45 minuten € 69,00
Hotstone Massage 90 minuten € 84,00
Ayurvedische Abhyanga Massage 45 minuten € 79,00
Ayurvedische Abhyanga Massage 60 minuten € 89,00

Instagram