FormoStar Infrared Bodywrap

Wilt u meer informatie?

Z

Professioneel

Deskundig advies

Tevreden klanten

Over FormoStar

Het idee om te werken met lokale warmtebehandeling om gewicht te verliezen, is niet nieuw en werd al gebruikt in het begin van de twintigste eeuw. Uit een studie van mensen met overgewicht is gebleken dat het warmte-effect het metabolisme versnelt, waardoor een hoger energieverbruik ontstaat met gewichts- en omtrekverlies tot gevolg. Recent is gebleken dat lokale warmtebehandeling ook aangewend kan worden om cellulitis te behandelen.

Warmtetherapie gebruiken voor het welzijn van het lichaam is niet schadelijk. Hieronder leggen we uit hoe het effect van gewichts- en omtrekverlies ontstaat zodat u de werking van FormoStar leert kennen.

Infrarood

FormoStar is de enige infraroodbehandeling waarvan de warmte tot 9 mm in het lichaam dringt. De warmte van de infraroodgolf gaat door de huid, het vetweefsel onder de huid tot in de spieren, waardoor de bloedcirculatie tot 3,5 keer versnelt. Bovendien gaan de interne warmtereceptoren door lokale opwarming de warmte-emissie verhogen met extra energieverbruik tot gevolg. Dit resulteert in een snelle verbranding, extra calorieënverbruik en een verhoogde afbraak van vetten.

FormoStar is de afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het is de aangewezen manier voor algemene en duurzame gewichtsafname. Met tevreden klanten tot gevolg. Maar FormoStar zorgt ook voor een betere bloedcirculatie, een activatie van het metabolisme, zuivering en een fit gevoel. De opwarming geeft de spieren extra soepelheid en ontspanning en maakt gewrichten soepeler en flexibeler. Alsof je lichaam heeft gesport, maar dan zonder melkzuurvorming.

Unieke werking

De FormoStar Infrared Body Wrap is een doelgericht infraroodsysteem. De diepgaande warmte herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie en stimuleert de bloedcirculatie. Het resultaat is de verbranding van 1200 kCalorieën in 1 uur en de verhoogde afbouw van vetten.
FormoStar is ook goed voor je gezondheid. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie. Niet alleen om af te slanken biedt FormoStar dus een groot voordeel.

FormoStar heeft een positieve werking voor mensen die lijden aan spierpijn, reuma, fibromyalgie, multiple sclerose, vermoeidheidssyndroom, en breekt afvalstoffen en zuren in het lichaam af. De resultaten van FormoStar zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Al vanaf de eerste behandeling voelden wij ons fitter – een extra motivatie om door te gaan.
De behandeling zelf duurt 50 minuten en bestaat uit het aanbrengen van siliconen bandages op bepaalde delen van het lichaam.

De 4 unieke effecten van FormoStar:

1. Een beter en slanker figuur
FormoStar warmt de zones op waar het vetweefsel zich bevindt. De warmte stimuleert je metabolisme en lichaamszuivering waardoor je meer dan 1200 kCalorieën verliest in één behandeling van 1 uur.
FormoStar wordt dan ook met succes gebruikt voor gewichts- en centimeterverlies omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. FormoStar is bovendien dé afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het resultaat zie en voel je na elke beurt en is blijvend!

2. Een fit en gezond gevoel
De diepgaande warmte van FormoStar Infrared Body Wrap bevordert de bloeddoorstroming en verwijdert blokkeringen waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding ervan naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren.
Al vanaf de eerste behandeling voel je je fitter. De warmte ontspant de spieren en maakt de spieren en de gewrichten soepeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie.

3. Ontgiften en zuiveren
De toestand van je lichaam binnenin bepaalt de uitstraling van je uiterlijk. Je lichaam zuiveren doe je dan ook best tenminste tweemaal per jaar. Na inname van medicatie is het zelfs aangewezen om een extra zuiveringskuur te ondergaan. De infraroodstralen van FormoStar dringen tot 2x dieper door in het huidweefsel, het spierweefsel en de spieren. Hierdoor worden niet alleen toxische stoffen en cellulitis aangepakt die gevangen zitten in zakjes onder de huid. Ook de lymfebanen en het weefsel rond de ligamenten, gewrichten en spieren worden gezuiverd, gedraineerd en ontzuurd.

4. Pijnbestrijding
FormoStar is zeer effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. Het is doeltreffender dan andere warmtebehandelingen omdat infrarood van FormoStar 2x dieper doordringt in huidweefsel, spierweefsel en spieren waardoor spieren en gewrichten soepeler en flexibeler worden. Zo help je het leven comfortabel te maken en kan je opnieuw genieten van elke dag. Naast de klassieke geneeskunde, therapieën en medicatie biedt FormoStar een weldoende oplossing voor en verlichting van:

  • chronische pijnen
  • reuma
  • artritis
  • vermoeidheidssyndroom
  • menstruatiepijnen
  • fibromyalgie
  • spierproblemen

Behandelingen

FormoStar behandelingen kunnen het beste in kuurverband worden gedaan. De beste resultaten zijn zichtbaar na een kuur van 5 behandelingen in 3 weken. Daarna wordt geadviseerd om het lichaam regelmatig te “onderhouden” met behandelingen.

Calorieënverbruik bij 1 uur

N

Wandelen

250

N

Fietsen

375

N

Formostar

1200

N

Tai Chi

300

N

Joggen

500

1 (REGULIERE) FORMOSTAR BEHANDELING

75

KUUR VAN 5 FORMOSTAR BEHANDELINGEN

349

 

KUUR VAN 10 FORMOSTAR BEHANDELINGEN

675

Instagram