Bioslimming gel

En wat betekent dat voor je lichaam?

Om te begrijpen wat de gel moet doen, is het nuttig te begrijpen hoe hij werkt.

De Bioslimming Gel werkt door uw gezicht eerst te reinigen met een zachte reiniger en daarna te hydrateren met een olievrije moisturizer. Het is belangrijk dat u geen andere producten op uw gezicht gebruikt voordat u de Bioslimming Gel aanbrengt, omdat dit de doeltreffendheid ervan kan beïnvloeden.

Als je het product op de juiste manier aanbrengt (d.w.z. twee keer per dag), zullen de resultaten binnen drie maanden zichtbaar zijn; als je echter na zes weken stopt met het gebruik zonder verschil te zien in je lichaamsvorm of -omvang, zou ik je aanraden een ander product te proberen.”

Hoeveel kost het?

Mocht u benieuwd zijn naar de prijzen van onze bioslimming gel neem dan vooral een kijkje op onze site. Hier kunt u zien wat ze kosten maar ook hoe en hoevaak ze gebruikt moeten worden.

De prijs voor deze procedure is veel lager dan bijvoorbeeld een operatie. Het is daarom slim om eerst bioslimming gel te proberen voordat u er over nadenkt een operatie te ondergaan.

Voor wie is het bedoeld?

Bioslimming Gel is voor veel mensen een goede optie.

Er zijn echter een paar groepen die de procedure niet moeten laten uitvoeren:

  • Mensen met een geschiedenis van keloïden of hypertrofische littekens (verheven littekens) zijn geen goede kandidaten voor de behandeling. Als u deze in het verleden heeft gehad, kunt u deze behandeling beter vermijden totdat uw huid volledig is genezen.
  • Mensen die allergisch zijn voor lidocaïne of andere anesthetica moeten Bioslimming Gel ook vermijden. Een patch test zal worden gedaan voordat er injecties plaatsvinden om ervoor te zorgen dat er geen allergische reactie is op het product of de verdovende ingrediënten.

Wie moet het niet laten doen?

  • U bent zwanger of u geeft borstvoeding.
  • U heeft een bloedingsstoornis, zoals hemofilie of de ziekte van von Willebrand.
  • U heeft een actieve huidinfectie in de behandelde zone(s).
  • U heeft een geschiedenis van keloïde littekenvorming (verheven, rode littekens).
  • Of als u niet door een arts of verpleegkundige bent onderzocht en toestemming voor de behandeling heeft gekregen na uitleg van uw medische voorgeschiedenis.

Conclusie

Bioslimming gel is dus een goed product om te proberen voordat u bijvoorbeeld gelijk een grote operatie zou ondergaan. Als u meer informatie wilt over bioslimming gel, neem dan vooral contact met ons op via whatsapp. We kijken er naar uit om van u te horen!

Instagram