Diamondpeeling Rotterdam

Diamond Peeling is een behandeling die helpt om een zichtbaar gladdere en jonger uitziende huid te krijgen. Deze behandeling werkt door het gebruik van diamantkristallen die op een gecontroleerde manier op het gezicht worden aangebracht. Tijdens dit proces, worden de dode huidcellen, de acne en de littekens verwijderd van uw gezicht en hals, verlatend uw huid die vlot en zijdeachtig voelen. Als u vragen hebt over hoe Diamond peeling werkt of dat het geschikt is voor u, stuurt u ons dan vooral een bericht!

Diamond peeling Rotterdam

Diamond Peeling is een revolutionaire huidbehandeling die gebruik maakt van microdermabrasie om dode huidcellen te verwijderen en een nieuwe, jonger uitziende huid te onthullen. Uw huid zal gladder en stralender zijn na een Diamond Peeling behandeling.

De behandeling

Diamantpeeling is een behandeling waarbij de bovenste laag van uw huid wordt verwijderd. Het wordt gedaan met een diamantpunt, die de bovenste huidlaag verwijdert en de groei van nieuwe huid stimuleert. Deze behandeling kan worden toegepast op uw gezicht, hals, handen of decolleté.

Waarom Diamond peeling?

Diamond peeling is een zachte vorm van peeling die de huid verjongt en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Diamond peeling is geen vervanging voor uw gebruikelijke gezichtsbehandeling of chemische peeling, maar het biedt wel een aantal fantastische voordelen voor uw huidverzorgingsroutine.

Diamond peeling is geen chemische peeling, microdermabrasie of laserbehandeling. Het verwijdert geen lagen van huid zoals die technieken doen-in plaats daarvan stimuleert het zacht de cellen bovenop de laag om hen aan te moedigen om snel te veranderen zonder enige schade of ongemak tijdens behandeling te veroorzaken. Dit betekent dat u veel sneller resultaten zult zien!

Het resultaat van een Diamond Peeling behandeling

  • De huid wordt helderder en stralender, waardoor ze er jonger uitziet.
  • De huid wordt gladder en steviger.
  • De huid heeft een betere textuur omdat alle dode cellen zijn verwijderd, waardoor de huid beter in staat is de voedingsstoffen in de huidverzorgingsprodukten op te nemen.
  • De huid is beter gehydrateerd omdat het water nu beter kan doordringen dan voorheen.

De voordelen van Diamond Peel behandelingen zijn onder andere:

  • Het verzachten van fijne lijntjes en rimpels
  • Verbetering van de hydratatie niveaus in de buitenste opperhuid (de bovenste laag) van uw gezicht
  • Vermindering van de poriegrootte door het verwijderen van overtollig talg uit de poriën

Conclusie

Mocht u vragen hebben kunt u altijd met ons contact op nemen en dan helpen wij u vraag met uw vragen.  Wees niet bang om contact met ons op te nemen. De contactgegevens zijn terug te vinden op de site.

Instagram